Inscripció professorat
Si tens qualsevol dubte en relació a la inscripció pots consultar a prevencio.escola@aspb.cat
1. Dades del professor/a2. Dades sobre el centre educatiu
Verifiqui que l'adreça que li tenim associada sigui correcta.
 (8 xifres)
3. Dades del programa
Atenció! Un cop finalitzat el procés a aquest web, haureu d'anar també al web del programa Classe sense fum per tal de formalitzar la inscripció
Atenció! Al mes de desembre us enviarem un missatge d'email demanant-vos inscriure a una parella de joves educadors/es (preferiblement una noia i un noi).
No vull rebre material (imprès) Vull rebre material (imprès)

Recordi: cal fer una inscripció per cada grup-aula.
La sessió d'assessorament per al desenvolupament del programa està prevista pel dia .
Atenció! A continuació us adjuntem l'enllaç per tal que pugueu realitzar la formació en competències emocionals del programa
https://formacio.aspb.cat
Per accedir-hi haureu de crear un compte d'usuari nou amb una adreça de correu electrònic i una contrasenya que us permetran realitzar la formació en línia. Recomanem NO utilitzar adreces electròniques de Hotmail.
Podreu entrar i sortir del campus virtual sempre que ho necessiteu, permetent-vos interrompre la formació i reprenent-la en el punt on l'havíeu deixat.
La formació online del programa estarà disponible de .
Tot i que la formació d'aquest programa és individual i en línia, us podeu inscriure a una sessió compartida d'assessorament per resoldres dubtes un cop hagueu acabat la formació el día .
Consta la seva inscripció a:
És convenient que rebi formació sobre aquest programa. Aquests són els tallers que hi ha disponibles actualment. En pot escollir un:
4. Dades de contacte dels col·lectius